kegyetlen játékok

2020.11.20. 10:15

Olajat öntött a lábtörlő alá, hadd csússzon a diri

Gonosz bosszút forralt a 17 éves lány: olajat öntött a lábtörlő alá, hogy az igazgató elcsússzon. Ez végül is bejött...

Sonline

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség azzal a 17 éves lánnyal szemben, aki egy Somogy megyei gyermekotthonban úgy állt bosszút az intézményvezetőn, hogy az irodája ajtaja elé étkezési olajat öntött, amin a sértett elcsúszott és megütötte magát.

A vádirat szerint a már több éve az intézetben lakó vádlott azért haragudott az otthon vezetőjére, mert barátját egy másik gyermekotthonba helyeztette át.

 

A lány 2019 októberének végén félig megtöltött egy bögrét étolajjal, majd azzal a sértett irodájához ment. A vádlott az iroda ajtajánál a bögre tartalmát a lábtörlő alá öntötte, majd azt úgy igazította meg, hogy ne látszódjon az alatta lévő csúszós folyadék.

 

A sértett az olaj kiöntése után rövid időn belül használta irodáját és amikor onnan kifelé jött, kicsúszott lába alól a lábtörlő és a jobb oldalára esett. Az intézményvezető az esés következtében 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett.

 

Az ügyészség a vádlottal szemben fiatalkorúak fogházában végrehajtandó szabadságvesztés büntetést indítványozott azzal, hogy annak végrehajtását a Fonyódi Járásbíróság próbaidőre függessze fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában