távoltartás

2020.12.28. 12:48

Életveszélyesen megfenyegette feleségét a kaposvári férfi

A karácsony nem hozott békés hangulatot egy kaposvári családba, sőt a veszekedés odáig fajult, hogy az ünnepek után egy 51 éves férfit szabálysértési őrizetbe vették a kaposvári rendőrök.

K. G.

Fotó: Illusztráció!

Már korábban is voltak problémák, ennek alapján a kaposvári rendőrkapitányság távoltartó határozatot hozott, ami azt takarta, hogy a férfi a hatóság döntése értelmében nem közelíthette meg a feleségét, és nem vehette fel vele a kapcsolatot. Ennek ellenére az egy nappal korábban meghozott ideiglenes megelőző távoltartás elrendelését figyelmen kívül hagyva a férj karácsony után telefonon keresztül életveszélyesen megfenyegette feleségét. A nő bejelentését követően a körzeti rendőrök a férfit elfogták és előállították a kaposvári rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. A távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indítottak szabálysértési eljárást ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában