halmozott Darwin-díj

2020.12.23. 16:13

Év végi Need for Speed Andocson: futva menekült a „hős” pilóta

Semmi, de semmi nem volt rendben az autóval... ezért menekülőre fogta hősünk, de elakadt a szántásban... nem volt rest onnan is elfutni... elkapták... persze...

SOnline

A tabi körzeti megbízottak 2020. december 22-én 14 óra 30 perckor Andocson vettek észre egy rendszámok nélkül közlekedő gépkocsivezetőt, aki Karád irányába haladt.

A rendőri jelzés ellenére a járművezető nem állt meg, hanem gyorsított és nagy sebességgel megpróbált elmenekülni, ezért követni kezdték. A sofőr Andocs külterületén letért az útról a szántóföldre, azonban ott elakadt a jármű, ekkor próbált elszaladni, de a rendőrök utolérték és elfogták.

 

Az igazoltatás során kiderült, hogy az autó nem rendelkezik hatósági engedéllyel, rendszámtáblával, sem gépjármű-felelősségbiztosítási szerződéssel. A körzeti megbízottak a 22 éves férfit előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Képünk természetesen illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában