graffitis szatír

2020.12.23. 08:38

Letolt gatyával mászkált a Fő utcán, elítélték

Ivott, drogozott és házfalakat pingált a kaposvári szatír. Akiről kiderült, tulajdonképpen visszaeső szeméremsértő és most is emiatt ítélték el. De a rongálással okozott kárt is meg kell térítenie.

Sonline

Fotó: Illusztráció

Gyorsított eljárásban állt a bíróság elé egy 21 éves kaposvári férfi, akit rongálással és szeméremsértéssel vádolt a Kaposvári Járási Ügyészség.

Arról korábban beszámoltunk, hogy a vádlott még szeptemberben rongált meg épületeket a belvárosban, miután berúgott és illegális szert fogyasztott. A rendőrök pedig akkor kapták el, amikor a belvárosban, az utcán, letolt nadrággal állva „önmagával volt elfoglalva”.

Az egyszerre ittas és bódult állapotban lévő férfihoz végül a kaposvári rendőrök hívtak mentőt, akik kórházba szállították a vádlottat.

A Kaposvári Járásbíróság a múlt héten megtartott tárgyaláson az ügyészi váddal egyezően bűnösnek mondta ki a férfit valamennyi bűncselekmény elkövetésében. A szeméremsértés miatt már korábban is büntetett vádlottat a bíróság halmazati büntetésül egy év, végrehajtásában két év próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte azzal, hogy az általa okozott kárt is meg kell térítenie a sértetteknek. Az ítéletet az ügyészség és a védelem is tudomásul vette.

A kábítószer fogyasztása miatt a férfival szemben külön büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában