elfogyó türelem - diy videó

2020.12.12. 10:22

Ütött ivócimborát és kamerást egyaránt Balatonlellén

Agresszívvá tette az ital azt a férfit, aki a Balatonlelle rendezvényparkban előbb ivócimboráját pofozta meg, majd azt ezt felvevő idegent lökte hanyatt...

Online

Fonyódi Járási Ügyészség garázdaság vétségének elkövetésével vádolja azt a 46 éves férfit, aki a kiemelt idegenforgalmi szezonban megbotránkoztatóan viselkedett a balatonlellei Rendezvényparkban.

A vádiratban foglaltak szerint a vádlott 2020. augusztusának elején a késő esti órákban barátaival sörözött Balatonlellén, amikor hozzájuk csapódott egy erősen ittas férfi, akit meghívtak egy sörre.

A vádlottat azonban zavarta az ittas vendég, ezért megkérte, hogy távozzon, de a férfi maradt, sőt szidalmazni kezdte őt. A vádlott feldühödött a férfi szitkain, így először tenyérrel meglökte, majd arcon is ütötte, ami miatt a férfi megtántorodott.

Mindezt rögzítette telefonjával egy szintén a rendezvényparkban szórakozó vendég, amit észrevett a vádlott is. Őt a videózás abbahagyására szólította fel, majd hogy felszólításának nyomatékot adjon, megrángatta kezét és arcon ütötte a férfit. A vendég az ütéstől hátra esett, de sérülése nem keletkezett.

Az agresszív vádlott magatartása miatt a biztonsági őr hívta ki a fonyódi rendőröket, akik intézkedtek a férfival szemben.

Az ügyészség a Fonyódi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a cselekményét megbánó, büntetlen előéletű férfival szemben büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban próbára bocsátás alkalmazását indítványozta.

 

Képünk illusztráció, de a videó a bűntény helyszínén készült!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában