bántalmazó

2021.01.20. 08:18

Bepiszkított, ordibált és bútorokat is tört az agresszív férj

Ex feleségét folyamatosan szidalmazta, de volt hogy rá is támadt a balatonszemesi férfi. A szülők veszekedéseinek rendszerint fiuk vetett véget.

Sonline

A házaspár 2015-ben vált el egymástól, s ekkor költözött el az asszony és közös gyermekük az 52 éves férfi balatonszemesi házából. Két évvel később viszont anyagi okok miatt kénytelen volt visszatérni az anya és fia volt férje házába.

Az ügyészségi vádirat szerint a férfi napi szinten keserítette meg a sértettek életét. Az asszonyt becsmérelte, szidalmazta, s az is előfordult, hogy rátámadt. A verést 24 éves fiuk akadályozta meg, akit ezért többször késsel fenyegetett meg édesapja. S olyan is előfordult, hogy a vádlott ittasan kiabált volt feleségével és fiával, bútorokat borogatott és összepiszkította a lakást.

Ezzel a késsel fenyegette meg a férfi saját fiát. Fotó: Ügyészség

A család többször is tett bejelentést a férfi kibírhatatlan viselkedése miatt, emiatt a rendőrök többször intézkedtek. Sőt az 52 éves férfi többször gyógykezelés alatt állt, sikertelenül.

A Siófoki Járási Ügyészség két rendbeli kapcsolati erőszak vétsége miatt emelt vádat az agresszív ex férjjel szemben, mivel fizikailag és lelkileg is bántalmazta volt feleségét és közös fiúkat.

Az ügyészség a Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában a vádlottal szemben büntetővégzés meghozatalára irányuló kezdeményezéssel felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy annak tartamára a bíróság rendelje el a férfi pártfogó felügyeletét.

Borítókép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában