ellenőrzés

2021.01.17. 10:31

Civil autókból csaptak le a somogyi szabályszegőkre

Megérkezett a tél, ezzel együtt téliesre fordultak az útviszonyok, ugyanakkor a napokban összehangolt akciót tartottak a somogyi rendőrök Kaposváron és vonzáskörzetében, amelynek eredményeképpen összesen 51 szabálysértővel szemben léptek fel az utakon.

K.G.

A szabálytalankodó sofőrök hatékonyabb kiszűrése érdekében a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei civil autókkal ellenőrizték a forgalmat. Az akció célja az volt, hogy megtalálják a többi közlekedőt veszélybe sodró, hátrányba hozó szabálytalanságokat elkövető autósokat. A rendőröknek gyorshajtás, elsőbbségi és kanyarodás szabályainak megsértése, passzív biztonsági eszközök használatának elmulasztása, illetve záróvonal figyelmen kívül hagyása miatt összesen 51 esetben kellett intézkedniük. Az ellenőrzést nyolc civil gépkocsi és egy járőrautó segítette. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megyeszerte tervez további, ehhez hasonló jellegű forgalom-ellenőrzéseket, ezért arra kérik a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti szabályokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában