forró nyomon

2021.01.09. 13:54

Lopott bringán vitte a centrifugát

Egy lengyeltóti ház udvarára beosonva lovasította meg egy kerékpárt és hagyományos centifrugát. De sokáig nem tudott örülni zsákmányának a botcsinálta tolvaj.

Sonline

Forrás: illusztráció

Péntek délután osont be az akkor még ismeretlen tettes a ház udvarára. Dolgát megkönnyítette némileg, hogy a kerkapu nyitva maradt, így fogta a család centrifugáját és az udvaron lévő kerékpárt, s sietve távozott.

A műveletben az ingatlan tulajdonosa zavarta meg a tolvajt, aki aztán jelentette is az esetet a rendőrségnek. A besurranó személyleírása és a városi térfigyelő kamerarendszer segítségével a körzeti megbízottak pontosan tudták, kit kell keresniük. Alig egy óra múlva az 55 helyi férfit, lakhelyén találták meg az ellopott értékek társaságában.

Az egyenruhások az 55 éves helyi lakost elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában