nagy testvér

2021.02.06. 12:27

A hősies férj segítségével kattant a bilincs

Idős pár emelte el a pulton hagyott pénztárcát, amelyet végül a sértett férjének köszönhetően találtak meg gyorsan a rendőrök. A férfi ugyanis felismerte a biztonsági kamera felvételeken látott idős férfit és nőt egy másik üzletnél.

Sonline

lopás, tolvaj, mobil, nő

Pénteken délután egy balatonlellei áruházban egy nő elhagyta tárcáját. Az asszony vásárlás közben a pulton felejtette, ahova vissza is ment, de már a pénztárca hűlt helyét találta csak.

Az áruház biztonsági felvételeit visszanézve látszott, hogy egy idős nő és férfi tették el a tárcát a benne lévő pénzzel és iratokkal együtt. Ekkor a házaspár értesítette a rendőrséget. A sértett férje pedig maga a tolvajok felkutatására indult, akiket egy másik áruház parkolójában felismert. A tettrekész férj feltartotta a pénztárca elemelőit, amíg a járőrök meg nem érkeztek a helyszínre.

A körzeti megbízottak a 77 éves férfit és a 47 éves nőt a helyszínen elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra. A nyomozók mindkét karádi lakost lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A pénztárcát hiánytalanul lefoglalták, majd visszaadták a sértettnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában