a ravasz, az agy

2021.02.12. 19:00

Egy házkutatás során lőfegyvereket találtak a kaposvári rendőrök

A kaposvári rendőrök február tizedikén egy újvárfalvai ingatlanban tartott házkutatás során két darab lőfegyvert, töltényhüvelyeket és lőszert foglaltak le.

sonline

Fotó: Spongya Bob

A beszerzett adatok szerint a feltételezett elkövető nem rendelkezett a fegyver tartásához szükséges hatósági engedéllyel. A 36 éves helyi férfit a rendőrök elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra.

A bűncselekménnyel összefüggésben a nyomozók látókörébe került egy 33 éves mernyei lakos is, aki a feltételezett elkövetőre bízta a fegyvereket. A férfit február tizenegyedikén az egyenruhások a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével lakóhelyén elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra.

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a két személyt -őrizetbevételük mellett- lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki.

Fotók: SMRFK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában