ivócimborák

2021.03.19. 09:51

Az ivászatnak ismét verés lett a vége

Ismét egy közös italozás torkollt verekedésbe, majd karózásba. Szép szóval nem tudta rendezni a szóváltást a házigazda, így előkerült egy karó is, amivel fejbeverte ismerősét.

Sonline

silhouette of a person drinking behind bottles of alcohol with added filter

Forrás: Shutterstock

Fotó: Axel Bueckert

Csütörtökön a hajnali órákban történt az eset, hogy Niklán egy 64 éves férfi otthonában italozott ismerősével együtt. A közös poharazás vitává fajult, amelyet szép szóval nem tudtak lezárni. Miután a tulajdonos az elveszett kulcsát kezdte keresni, és egyre erőszakosabbá vált, mert nem találta. A vendégét vonta felelősségre, de amikor a kulcsot mégsem adta elő a látogató, a házigazda ököllel, majd egy karóval, több alkalommal fejbeütötte vitapartnerét.

A bántalmazás következtében a sértett súlyos sérülést szenvedett.

A tett helyszíne.
Fotó: police.hu

A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták és előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi a vallomása során beismerte tettét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában