videó!

2021.05.25. 15:34

Bedrogozva, biciklin menekült az autós rendőrök elől Siófokon

Szabálytalankodó biciklis menekült bedrogozva a rendőrök elől hétfőn Siófokon, végül drón segítségével találtak rá. A menekülésről felvétel is készült.

Sonline

A rendőrök először egy szabálytalanul közlekedő bringás fiatalra lettek figyelmesek, aki a felszólítás után a pedálok közé csapott és menekülni kezdett két keréken. A 24 éves férfinek menekülés közben még átöltözni is volt ideje, később a rendőrségi drón felvételein más színű öltözékben próbálta lerázni a rendőröket többször veszélyes forgalmi helyzetet teremtve. Rövid üldözést követően a lóerők száma a rendőröknek kedvezett, így elfogták a szökevényt, akinél több gramm kábítószergyanús anyagot találtak. N. Zsolt továbbá pozitív eredményt produkált a kábítószer-gyorsteszten is. A rendőrök a 24 éves férfi ellen kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja, valamint számos közlekedésrendészeti szabályszegés elkövetése miatt indítottak eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában