késsel a pékségben

2021.05.29. 14:44

Késsel rabolt zsemlét a hajléktalan Kaposváron

Olvasónk hívta fel a figyelmünket rá, hogy péntek délután rendőrök jelentek meg az egyik belvárosi közelében. Fegyveres rablásról szóltak az elsődleges információk, s üldözésről

Sonline

dav

Fotó: Sonline

Mint az később a rendőrség közleményéből kiderült, üldözés nem volt, azonban egy férfi valóban felfegyverkezve igyekezett kirabolni egy pékséget Kaposváron.

A férfi, amint belépett a boltba kést rántott és elemelt két zsemlét a pultról. Az eladók értesítették a rendőrséget, a kiérkező körzeti megbízottak elfogták és előállították a 28 éves kaposvári R. Györgyöt. A környéken tartozkodó olvasónk tudni vélte, hogy a gyanúsított egy hajléktalan férfi volt és az ellopott zsemléket a helyszínen el is fogyasztotta.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nyomozók a férfit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában