rajtaütés

2021.05.06. 09:51

Kommandós akció Kaposváron: lőfegyvert és kábítószert találtak

A szerdai kommandós akciónak meglett az eredménye: lőfegyvert (vagy annak látszó tárgyat) és kábítószert találtak a rajtaütés során.

Sonline

A rendőrök előzetes bűnügyi információk alapján 2021. május 5-én a hajnali órákban egy Kaposvár belvárosában lévő lakóházban a Terrorelhárítási Központ közreműködésével két személyt elfogtak. Az ingatlanokban tartott házkutatás során az egyik lakásból feltehetően lőfegyvert vagy annak utánzatát, valamint mobiltelefonokat foglaltak le.

Az egyenruhások a feltételezett elkövetőket a Kaposvári Rendőrkapitányságra állították elő. Egyikükkel szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, mely pozitív eredményt jelzett.

A nyomozók P. Károly 35 éves kaposvári lakost lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt, a szintén helyi B. Tibort pedig kábítószerbirtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában