rendőrre támadt

2021.05.26. 12:24

Ütött és rúgott a bevándorló, ezért letartóztatták

Letartoztatták harminc napra a magát szír állampolgárnak valló férfit, akit május 22-én igazoltattak a rendőrök Balatonfenyves belterületén.

Góz Lilla

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodásának jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni, ezért előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra. Vadócz Attila, a Kaposvári Törvényszék sajtószóvivője elmondta: a 26 éves férfi rosszullétre panaszkodott és orvost hívtak hozzá, a vizsgálatkor levették róla a bilincset, ezt követően rátámadt a rendőrökre és egy katonára.

– Ütött, rúgott, karmolt – mondta Vadócz Attila –, majd egy idő után sikerült megfékezni. Hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítja őt az ügyészség. Harminc napra letartóztatták, mert fennállt a szökés és elrejtőzés veszélye. Információink szerint a katonának az orra is eltörött, de ezt nem erősítette meg Vadócz Attila. Azt mondta: nyolc napon túl gyógyuló sérülést nem jeleztek az ügyészség felé.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában