kukkoló

2021.06.08. 07:34

Kémszemüveggel kukkolt a nudista strandon

Különleges személyes adattal való visszaéléssel vádol a Marcali Járási Ügyészség egy 57 éves férfit, aki a balatonberényi strandon lefilmezte a ruhátlanul fürdőző strandolókat.

Sonline

sexy caucasian fit man posing in a beach

Forrás: Illusztáricó

Fotó: Shutterstock

A vád szerint a férfi tavaly augusztusban a Balatonon pihent, ahol a naturista strandon mártózott meg a habokban. De ott nem csak ezt csinálta, hanem napszemüvegével levideózta a körülötte lévő ruhátlan sértetteket, akik erről mit sem sejtettek.

Az egyik fürdőzőnek a férfi viselkedése furcsa lett, ekkor értesítette az úszómestert. Ő intézkedett a vádlottal szemben, aki végül átadta a videó rögzítésre is alkalmas napszemüveget.

A marcali rendőrök által lefoglalt napszemüveg – másnéven kémszemüveg – szárában a kamerán kívül memóriakártyát is találtak, amelyen megtalálhatóak voltak a strandon készített felvételek is.

Az ügyészség a Marcali Járásbíróságra benyújtott vádiratában büntetővégzés meghozatala iránti eljárásban pénzbüntetést indítványozott a férfival szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában