Minden napra Balaton

2021.06.18. 16:06

Egy hajóban lehettek a rendőrökkel a gyerekek

A nyári pihenés alatt az emberek hajlamosabbak a könnyelműségre, kevésbé figyelnek az értékeikre. „Hajóúton a biztonság felé” mottóval rendezte meg közös nyárindító bűnmegelőzési rendezvényét a fonyódi kikötőben a BAHART Zrt. és a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kovács Gábor

DCIM101MEDIADJI_0089.JPG

A program részeként a bűnmegelőzési szakemberek a Fonyód-Badacsony hajójáraton utazók részére játékos feladatokkal, rendőrségi ajándékokkal készültek.

A helyszínen óriás kockakirakó, rendőr öltöztető puzzle, rendőrtetkó és egyéb feladványok, fejtörők várják a gyerekeket, felnőtteket. A Badacsonyba tartó járatot két rendőrhajó kísérte. A Nyár, nyaralás, biztonság című szezonális játékban a gyerekek pecséteket szerezhettek az útlevelükbe, melyeket később ajándékra válthatnak.

A bűnmegelőzési szakemberek kisbusszal települtek a kikötőbe, kiadványokkal várták a turistákat. Bike safe biztonsági kerékpárjelölő akciót szerveztek, és rendőrségi toborzópontot állítottak fel.

Szijártó István ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes és Veigl Gábor, a BAHART ZRT. vezérigazgatója méltatta a többé évre visszanyúló együttműködést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában