fotók

2021.06.21. 14:50

Törtek az autók Somogy útjain, munkát adva a tűzoltóknak

Huszonegyszer riasztották a somogyi tűzoltókat az elmúlt hétvégén. Hat tűzesetnél és tizenegy műszaki mentésnél volt szükség a tűzoltók beavatkozására, négy alkalommal téves jelzés érkezett a megyei műveletirányító központba.

Sonline

Pénteken kidőlt egy oszlop és elzárta az úttestet az arra közlekedők elől Szenta külterületén. A csurgói önkormányzati tűzoltók rövid időn belül eltávolították az oszlopot és megszüntették az akadályt.

Letért az úttestről, majd egy kerítésnek csapódott egy autó pénteken a kaposfői Kossuth Lajos utcában. A sofőr ki tudott szállni járművéből.

Összeütközött két autó péntek este Siófokon, a Tanácsház utca és a Dózsa György utca kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították az autókat, amelyekben összesen négyen utaztak. A balesetben egy utas könnyebben egy másik pedig súlyosan megsérült.

Szombaton füstölt egy autó motortere a 7-es főút balatonlellei szakaszán, a Rákóczi úton. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók a füstölést egy vízsugárral megszüntették, majd visszahűtötték a járművet.

Egy kaposvári üzem területén letört egy nagy méretű fa ága, amely veszélyeztette a gyalogos forgalmat. A KÖTÉL Egyesület önkéntes tűzoltói létráról, láncfűrésszel eltávolították a veszélyes akadályt.

Lesodródott az útról egy személyautó szombaton, az M7-es autópályán, Siófok térségében a Töreki pihenőnél, a Zamárdi felé vezető oldalon.

Vasárnap délután felborult egy motorkerékpár Balatonlellén az Állomás utcában. A járművön ketten ültek. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók felitatták a kifolyt olajat és közreműködtek a forgalmi akadály megszüntetésében. A motor vezetője súlyosan megsérült a balesetben, őt a mentők kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik