jóakaró

2021.07.12. 09:10

Kiszerelt pár alkatrészt szomszédja kocsijából hogy ne tudja használni

Magánlaksértés és rongálás miatt nyújtott be vádiratot a Nagyatádi Járási Ügyészség egy 31 éves segesdi férfi ellen, akinek megromlott a kapcsolata szomszédjával, ezért 2020 augusztusában erősen ittas állapotban besétált a haragosa udvarára.

K.G.

Felnyitotta az ott leállított gépkocsi motorháztetejét, ahol leszerelt pár alkatrészt abból a célból, hogy szomszédja ne tudja az autóját használni. a kocsi tulajdonosa ezt azonban meglátta, és szitkozódva távozásra szólította fel. A felek tovább becsmérelték egymást, majd a szomszéd visszament házába, de a vádlott ekkor sem tágított, hanem követte haragosát. Az épületben már dulakodásig fajult veszekedés, amelynek a vádlott sógora vetett véget azzal, hogy kihúzta a házból a férfit. A dühös férfi kifelé menet a szomszéd kocsijának szélvédőjét ököllel betörte és a hátsó ablaktörlőt is megrongálta. Összesen 65 ezer forint kárt okozott. Az ügyészség azt indítványozta, hogy a Nagyatádi Járásbíróság büntetett előéletű férfit ítélje felfüggesztett fogházbüntetésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában