bántalmazás

2021.07.15. 08:42

A lellei benzinkúton verte meg barátnőjét a férfi

A Fonyódi Járásbíróság garázdaságért 72 órán belül felfüggesztett fogház büntetésre ítélte azt a 28 éves férfit, aki beállított barátnője munkahelyére, és durva módon bántalmazta.

K.G.

2021 június végén a férfi késő este a barátaival italozott, majd kocsiba ültek és felkeresték a barátnőjét, aki egy balatonlellei benzinkúton dolgozott éjszakai műszakban. Az ittas vádlott a lányt szidta, az üzemanyagtöltő állomás üzletében kötekedett vele. Odakint a sértett autójának motorház tetejére lépett, legurult róla, aztán a lányt többször felhívta mobiltelefonon és megfenyegette, ha magától nem megy ki hozzá, akkor kirángatja. A nő végül kiment, ekkor az erőszakos barátja kiabálni kezdett vele, többször arcon ütötte, leköpte, combon rúgta és hasba vágta. Amikor a lány az autóját megkerülve el akart távolodni, a hajánál megragadva a földre rántotta, ismét megrúgta és a hajába kapaszkodva húzni kezdte. A sértettnek kis idő múlva sikerült felállnia, ezután futva az üzlet felé menekült, de a vádlott az ajtóban utol érte. A férfi a bejáratnál már nem tudta bántalmazni a lányt, mert egyik munkatársa ezt megakadályozta. A sértett nyolc napon belül gyógyuló horzsolásos és zúzódásos sérüléseket szenvedett. Az ítélet jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában