baleset

2021.08.31. 18:07

Hatalmas baleset Várda és Juta között: három ember megsérült

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, mikor két autó karambolozott kedden délután Juta és Várda között.

Sonline

A két személyautóban összesen hárman utaztak, mind a hárman megsérültek. A sérültek ellátása jelenleg is zajlik, amit nehezít, hogy mind a hárman beszorultak a gépjárművekbe.

Batta Zsolt Iván a Somogy Megyei Rendőr főkapitányság sajtóügyeletese kérdésünkre elmondta, hogy a helyszínelés és a mentés jelenleg is zajlik, elsődlegesen az látszik, hogy a balesetnek két súlyos és egy könnyebb sérültje van. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A baleset helyszínén teljes útzár van! Kerülni csak rendőri irányítás mellett egy földúton lehet! Óvatosan közlekedjenek a helyszín közelében is!

 

FRISS: Információink szerint a fekete Tigra TT Fonyód felől érkezett. Előtte forgalmi okból megállt egy másik gépjármű, amit későn vett észre. Félrerántotta a kormányt a szembe sávba, ahol összeütközött a szürke Opellel.

FRISS2: Várdán az Ady Endre utcába terelik le a forgalmat, így lehet most kikerülni a balesetet. Várhatóan este nyolcig feloldják az útzárat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában