lopás

2021.08.12. 10:56

Kifosztotta egy férfi a Balatonnál alvó turistákat

A Balatonnál pihenő turistákat fosztott ki egy 45 éves férfi, akit a Siófoki Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé.

K. G.

A vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt korábban már büntetett férfi 2021 július 25-én a hajnali órákban a nyitott kapun keresztül besurrant egy siófoki apartmanba, majd az éppen alvó vendég pénztárcájából magához vette a készpénzt. Távozása közben azonban a tolvaj belefutott a sértett barátaiba, akik éppen ekkor érkeztek vissza. A járőrök megérkezéséig visszatartották a vádlottat. Az elkövetőt két nap múlva elítélte a Siófoki Járásbíróság, és kifosztásért 1 év 10 hónap, végrehajtásában 3 évre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta. Azonban a siófoki rendőrök már a tárgyalás napján ismételten őrizetbe vették, mivel időközben kiderült, hogy a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy a kifosztást néhány órával megelőzően egy másik nyaraló teraszáról ellopott egy hordozható hangszórót. Ezután a Kaposvári Járásbíróság nyomozási bírója elrendelte a férfi letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában