bűnügy

2021.08.18. 20:39

Gyanúsítottként hallgatták ki a siófoki biztonsági őrök vezetőjét a rendőrök

A TEK július 29-én lecsapott Balatonszabadiban, ahol fegyvereket, egy illegális lőteret, drogot és régiségeket találtak.

Sonline

Lengyel Róbert, Siófok polgármestere július végén arról számolt be, hogy egy volt beosztottját Ressinka Imrét – aki az önkormányzat megbízásából a Petőfi sétány biztonsági vezetője – fegyveres kommandósok vitték el.

Erről lapunk is írt, a cikket itt tudják elolvasni.

Ahogy azt mai hírünkben mi is megírtuk, de a police.hu oldalán is megtalálható a hír, hogy a Somogy megyei rendőrök előzetes bűnügyi információ alapján július 29-én egy balatonszabadi családi házban házkutatást tartottak. Az ingatlanból több mint 300 gramm kábítószergyanús anyagot, 4-5 kg régészeti lelet gyanús ékszert és érmét, illetve átalakított légpuskákat foglaltak le, és a ház udvarán egy kialakított lőteret is találtak.

A rendőrök a hatályos jogszabályoknak megfelelően a TEK munkatársainak bevonásával a feltételezett elkövetőt elfogták és előállították a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága a lefoglalt régészeti leletek eredetét a Magyar Nemzeti Múzeum szakértőinek bevonásával vizsgálja, és eljárás folyik, hogy kiderüljön, a gyanúsított háza mögött található lőtér veszélyezteti-e a környéken lévők biztonságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában