fotók

2021.09.15. 13:03

Fejszével verte szét sógora házát, majd sajátját akarta felrobbantani

A kaposvári rendőrök őrizetbe vettek egy 44 éves alsóbogáti férfit, mert a sógora házát szétverte, a sajátját pedig fel akarta robbantani.

K.G.

Fotó: Shutterstock

Délelőtt egy fejszével a kezében megjelent sógora alsóbogáti otthonánál. Miután rokona nem akarta beengedni, a férfi a fejszével betörte az ajtót, majd a berendezési tárgyakban és a műszaki cikkekben közel félmillió forintos kárt okozott. A megrémült nő értesítette a rendőrséget, de a fejszés behatoló még az egyenruhások megérkezése előtt elmenekült. Az esti órákban újabb bejelentés érkezett a somogyjádi rendőrökhöz, hogy a délelőtti rongáló otthonából füst gomolyog, az épület lángra kaphatott.

A helyszínre rendőrök, tűzoltók és mentősök is érkeztek, akik közös munkával, a környéken élők segítségével megfékezték a lángokat. A katasztrófavédelem munkatársai az épület átkutatásakor tűzgyújtásra utaló jeleket, és egy, a tűz útjába állított gázpalackot is találtak, mely csak a szakszerű és gyors oltásnak köszönhetően kerülte el a robbanást. A feltételezett elkövető mindeközben az ingatlan udvarán, egy fán rejtőzködve nézte végig a mentést. Miután a tűzoltók felfigyeltek a mozgására, a rendőrök elfogták és előállították a kaposvári kapitányságra. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, és felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés és közveszély okozása miatt vonták felelősségre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában