tragédia

2021.09.30. 10:31

Súlyos baleset Somnál: hárman meghaltak, ketten válságos állapotban vannak – KÉPEKKEL FRISSÍTVE!

Hárman életüket vesztették, hárman válságos állapotban vannak, miután egy személyautó ütközött kamionnal a 65-ös főúton csütörtök regel.

Sonline

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 8 óra 45 perc körül, a 65-ös főút Som és a daránypusztai elágazás közötti útszakaszon eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy személyautó és egy kamion. A személyautóban összesen öten utaztak. A baleset során a személygépkocsi sofőrje és egy utasa a helyszínen életüket vesztették, további egy személy hunyt el a baleset után, de további két utas is súlyos sérüléseket szenvedett. Információink szerint a két sérültet mentőhelikopter szállította kórházba.

Az ütközés erejétől a személykocsi kettészakadt – írja közleményében a Somogy Megyei katasztrófavédelmi Igazgatóság. A siófoki hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve emelték ki az autó utasait.

Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat a rendőrök a környező települések irányába terelik. A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Frissítés:

Információink szerint a baleset egy jobbkanyarban történt, az esős, nedves úton sodródott át a Siófok felől érkező személykocsi a kamion sávjába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában