volt baj

2021.10.05. 10:43

Barátja lopott kocsijával indult ittasan volt élettársa után

Késő este egy balatonlellei szórakozóhelyen italozott egy helyi férfi a barátjával, amikor meglátta az utcán a volt élettársát arra kerékpározni.

K.G.

Drunk young man driving a car with a bottle of beer. Don't drink and drive concept. Driving under the influence. DUI, Driving while intoxicated. DWI

Ekkor, hogy a nőt utolérje, szó nélkül beült a barátja autójába és elhajtott. Az egyenruhások az italbolt közvetlen közelében igazoltatták a vezetői engedéllyel nem rendelkező, 56 éves férfit. Az alkalmi sofőr esetében az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, az ittassága miatt előállították a fonyódi rendőrkapitányságra. A nyomozás kiderítette, hogy a kocsi nem a férfi barátjáé. Az autót ugyanis korábban vitték el Látrányból a valódi tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül, majd a vendéglátóhelynél parkoltak le vele. A barátnak, egy 50 éves látrányi férfinek sem volt jogosítványa, és nála is felmerült az ittas járművezetés gyanúja, ezért őt is előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók jármű önkényes elvétele, ittas járművezetés gyanúja, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértése miatt indítottak eljárást mindkettejük ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában