rendszeres erőszak

2021.10.08. 13:58

Elhurcolta magához volt élettársát, ahol bántalmazta és bezárta

Erőszakkal hurcolta el volt élettársát saját házába egy istvándi férfi, ahol megverte és bezárta a nőt kedden késő este.

Sonline

B. József Istvándiban október 5-én késő este elment a volt élettársához, akit erőszakkal magával hurcolt a saját házába, ahol először megverte, majd rázárta az ajtót. Az asszony az eset során könnyebb sérüléseket szenvedett. Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a férfi hónapokon keresztül bántalmazta a nőt, ezért elfogását követően személyi szabadság megsértése, valamint kapcsolati erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A 38 éves istvándi lakost a Barcsi Rendőrkapitányságon bűnügyi őrizetbe vették, és 2021. október 8-án előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Amennyiben Ön akár szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás vagy szexuális erőszak áldozata, joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

 

Ezek is érdekelhetik