kihallgatva

2021.10.07. 15:49

Jogsi sem ártott volna, ha már útnak indultak

Szerdán két olyan sofőrt is elcsíptek a somogyi rendőrök, akik jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt ültek volán mögé. Sokba fog fájni ezért a büntetés mindkettejüknek.

Sonline

rendőrség

Forrás: Origo

A járőrök szerdán a déli órákban Somogyudvarhelyen ellenőriztek egy járművezetőt és megállapították, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mert a Bonyhádi Járásbíróság eltiltotta a vezetéstől. A rendőrök a 49 éves teveli férfit előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Hasonló eset játszódott Rinyaszentkirályon is, ahol a kora délutáni órákban állítottak meg a helyi körzeti megbízottak egy 67 éves sofőrt. A férfiről megállapíttották, hogy őt már a Nagyatádi Rendőrkapitányság eltiltotta a vezetéstől. Őt is kihallgatták a rendőrök.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is felhívja a figyelmet arra, hogy a hatályba lépett szigorítás alapján 2021. május 14-étől bűncselekménynek minősül a korábban szabálysértésnek minősülő, eltiltás hatálya alatti járművezetés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában