fotók

2021.10.04. 12:51

Kútba esett macskát mentettek a böhönyei tűzoltók

Tizenkét alkalommal riasztották a somogyi tűzoltókat a hétvégén, ebből három esetben érkezett téves jelzés. Összességében három tűzesetnél és hat műszaki mentésnél volt szükség beavatkozásra.

Sonline

Kútba esett egy macska egy böhönyei családi ház udvarán az Arany János utcában. Az állat csaknem tíz métert zuhant, de nem esett komolyabb baja. A böhönyei önkormányzati tűzoltók mentőkötél segítségével leereszkedtek és felhozták a macskát a mélyből. A rémült állatot épségben adták át a gazdájának.

Kigyulladt egy autó vasárnap délután az M7-es autópályán, Fonyód térségében. A helyszínen tartózkodók egy kézi készülékkel eloltották a tüzet és áramtalanították az autót. A balatonboglári önkormányzati és a fonyódi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral visszahűtötték a még izzó részeket.

Hídfőnek csapódott egy utánfutót vontató személygépkocsi vasárnap délután Andocson. A tabi önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót és közreműködtek a forgalmi akadály megszüntetésében. A kocsiban ketten utaztak, a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában