elkeseredett keresés

2021.10.28. 17:00

Lassan egy hete már, hogy eltűnt a kapospulai nő

József kétségbeesetten keresi Évát. Éjt nappallá téve járja azt utcákat a kapospulai férfi, de mégsem találja feleségét.

Koszorus R.

Fotó: Koszorus Rita

Visnyei Józsefné október 22-én nem ment haza a munkából, férje vasárnap tett bejelentést a Dombóvári Rendőrkapitányságon. Nagyon aggódik párjáért, azóta valóságos mentőakció szerveződött a világhálón, a közösségi médiában. Ismerősök, közelben élők, vagy éppen az ország másik felében lévők osztják meg Szilágyi Éva fotóját.

Az elkeseredett férj pedig nem adja fel a keresést. – Egy ismerősünk mondta, hogy látták Kaposváron Évát – mondta a Sonline.hu-nak Visnyei József. – Idejárt iskolába, ezért ismerős neki a terep. De azóta már többen is jelezték, hogy felismerték a mogyorószín kabátját, a kockás táskáját és a szőke haját.

A világhálóra felkerült leírás szerint Szilágyi Éva „160 centiméter magas, 55 kilogramm súlyú, eltűnésekor vélhetően mogyoró színű kabátot viselt és egy kék fehér kockás hátizsákot benne az irataival.”

József minden nap átautózott Kaposvárra és gyalog járta az utcákat, abban a reményben megtalálja feleségét. Eddig eredménytelenül. Éva fiatal kora óta antidepresszánst szed, amit nem vitt magával, ezért feltételezi, hogy Éva zavart állapotban lehet. Ráadásul ruhát sem vitt magával, viszont a telefonját igen, azonban az vasárnap óta már ki sem cseng.

– Attól félek, hogy bekerül hajléktalanok közé és valami baja esik. A szívem beleszakad ebbe, ha nem lesz meg, azt nem is fogom túlélni – mondta a férj.

Visnyei József szerint Éva Kaposváron lehet, szerinte a Tesco és a pályaudvarok közötti területen kell keresni. Azt kéri, aki látja feleségét hívja őt a 06 30 316 1091 telefonszámon vagy a rendőrséget a 112 segélyhívón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában