garázda apa

2021.10.29. 09:22

Részegen el akarta verni gyereke kedvencét

Egy 47 éves férfi ellen garázdaság vétsége miatt emelt vádat az ügyészség.

Sonline

A Fonyódi Járási Ügyészség azzal vádolja a férfit, hogy rátámadt egy ismert kiskorú vlogger családjára Balatonfenyvesen.

Idén júliusban történt, hogy a vádlott az éjszakai órákban a szállása irányába sétált, amikor gyermeke észlelte, hogy az egyik vendéglátóhely szabadtéri asztalánál egy – a fiatalabb korosztály körében népszerű – az interneten rendszeresen videós tartalmakat publikáló vlogger és családja foglal helyet. Az érdeklődésre felfigyelve a család egyik tagja megszólította a vádlott gyermekét, hogy – amennyiben arra igényt tart – szívesen ad a vlogger neki autogrammot.

Az ittas állapotban lévő vádlott viszont mindenféle előzmény nélkül dühbe gurult és belekötött a családba. A szülőket sérelmezte és kritizálta gyereknevelésüket, majd megpróbálta megütni őket. Ez nem sikerült, de feldöntött egy asztalt és egy kerékpárt.

A férfi a családtagok többszöri felszólítása ellenére sem hagyott fel a garázda magatartásával, ezért őt végül az egyik ismerőse, illetve a vendéglátóhely üzemeltetője kikísérte a büféből, majd a helyszínre érkező járőrök egy közeli utcában elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították.

A Fonyódi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség büntetővégzés meghozatalára irányuló kezdeményezéssel közérdekű munka kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

Kép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában