rajtaütés

2021.11.13. 11:44

Bebukta a drogbizniszt a tabi bűnbanda

Több száz grammnyi kábítószergyanús növényt találtak egy dílerbandánál a siófoki rendőrök.

Sonline

Egy összehangolt akció keretében a Siófoki Rendőrkapitányság nyomozói és a Tabi Rendőrőrs egyenruhásai Tabon és több vidéki helyszínen tartottak rajtaütést csütörtökön.

Az egyenruhások az előzetesen begyűjtött információik alapján drogdílerekre csaptak le, tizenhárom személyt fogtak el az akció során.

A végrehajtott házkutatások alkalmával közel fél kilogramm kábítószer gyanús anyagot, a kábítószer termesztéshez és fogyasztáshoz használatos eszközöket, laptopokat, mobiltelefonokat, valamint közel egymillió forint készpénzt foglaltak le.

Az elfogott nyolc férfit és egy nőt kábítószer-kereskedelem bűntette miatt, négy főt pedig kábítószer-birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozók és a vizsgálók a kábítószer-kereskedelem bűntettével meggyanúsított személyek közül hat férfit őrizetbe vettek és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, a többiek szabadlábon védekezhetnek.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában