balhé

2021.11.22. 08:33

Eltörte az ordibáló zsugabajnok kezét a biztonsági őr

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal egy 63 éves biztonsági őrként dolgozó férfival szemben, aki megvert egy részeget mert az felszólításaira szidalmakkal felelt.

Sonline

A vádlott biztonsági őrként dolgozott a pályaudvaron, amikor felfigyelt a váróteremeben ittasan ordibáló két férfira, akik azon vesztek össze, mert a sértett nem akart barátjával kártyázni. Felé nyújtott paklit, erre ő kiverte társa kezéből. A vádlott ekkor egy kisebb pofon kíséretében felszólította a sértettet, hogy a hangoskodást fejezze be és a szétszórt kártyalapokat szedje össze.

A sértett erre válaszul trágár szavak kíséretében szidalmazni kezdte a vádlottat, aki dühbe gurult, és a ruháját megragadva földre vitte a rúgkapáló sértettet. Mikor már a részeg hangoskodó nem tudott mozogni még kétszer kis erővel ököllel az arcán is ütötte a vádlott. A sértett csak a verés után hagyta el a várótermet és csak később derült ki, hogy a bántalmazás következtében súlyos – a felkarcsont törésével járó – sérülése keletkezett.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában a vádlottal szemben közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt.

Fotó: Ügyészség (a pályaudvar kamerafelvétele)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában