fotók

2021.11.29. 13:45

Kútba esett macska és villanyoszlopot taroló autó adott munkát a tűzoltóknak

Tizennégy alkalommal kérték a tűzoltók segítségét Somogy megyében a hétvégén.

Harsányi Miklós

Egy gépkocsi a vizes úton megcsúszott, fának csapódott és felborult a 65-ös főúton, Som térségében. A járműben csak a sofőr utazott, aki könnyebben sérült meg, a helyszínre a siófoki tűzoltókat riasztották. A somogyi egységek segítségét a hétvégén 14 alkalommal kérték.

Balatonboglár térségében egy személyautó villanyoszlopnak csapódott. Az ütközés erejétől az oszlop kitört, amit csak a vezetékek tartottak. A megyei katasztrófavédelmi tájékoztatása szerint a sofőr nem sérült meg, a helyi önkormányzati tűzoltók végezték a műszaki mentést.

Macska esett egy csaknem hat méter mély kiszáradt kútba Szentán, s a csurgói egység mentette ki az állatot.

Egy személyautó megcsúszott és a szalagkorlátnak hajtott, egy másik belerohant az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Balatonendréd közelében. A járművek a belső sávban álltak meg, egymástól közel száz méterre, A balesetnek nem volt sérültje.

Egy személyautó menet közben gyulladt ki Balatonszabadi külterületén. Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a siófoki tűzoltók a helyszínre értek, akik rövid idő alatt eloltották a lángokat és visszahűtötték a felforrósodott alkatrészeket.

 

Ezek is érdekelhetik