tragédia

2021.11.14. 09:43

Magához hívta a mentőt a babócsai asszony

Mint arról szombaton beszámoltunk, egy asszony elhunyt Babócsán, miután volt férjével veszekedett saját házában. Újabb részletek derültek ki az esettel kapcsolatban.

K.G. /Sonline

erőszak, ököl, verekedés, nő

Információink szerint a 71 éves asszony külön élt a férjétől, mert sokat veszekedtek, emiatt a nő a nevelt fiához költözött. A férje azonban többször ott is felkereste, győzködte, mert rá akarta venni, hogy folytassák a kapcsolatukat. Ettől azonban a nő ódzkodott.

A legutolsó találkozásuk idején is összevesztek, majd az asszony szombaton hajnalban rosszul lett. Információnk szerint a vita során előkerült egy fejsze is, s az elhunyt asszony fejsérülést szerzett. A falusiak úgy tudják, hogy a férfi is megsérült, akit szúrt sebbel vittek a mentők kórházba. A helyiek elmondása szerint a férfi nem volt italozó, s inkább béketűrő emberként jellemezték.

Úgy tudjuk, hogy a sérült asszony saját magához hívott telefonon mentőt, majd ezután sóhajtott egyet, és meghalt, a kiérkező mentősök nem tudták megmenteni az életét. A fejsérülés miatt orvosszakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség a halál okát és a végeredmény befolyásolja azt, hogyan kezeljék az ügyet.

Szombaton hajnalban hunyt el a babócsai asszony, amelyről itt írtunk korábban. Közel tíz éve volt Vízváron történt egy hasonló eset, ahol szintén fejsze okozta a feleség halálát.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában