kontroll

2021.11.16. 08:00

Negyvennégy szabálytalan autós bukott le az akcióban

K. G.

Összehangolt akciót tartottak a rendőrök a Balaton déli partján, több mint negyven szabálysértővel szemben léptek fel a somogyi rendőrök.

A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei a marcali és a fonyódi rendőrkapitányság illetékességi területének forgalmát ellenőrizték. Az akció célja az volt, hogy a többi közlekedőt veszélybe sodró, illetve hátrányba hozó szabálytalanságokat elkövető autósokat kiszűrjék a forgalomból. A rendőröknek egyebek mellett tilos jelzésen áthaladás, záróvonal-átlépés, vezetés közben kézben tartott mobiltelefonálás, valamint biztonsági öv használatának elmulasztása miatt összesen negyvennégy esetben kellett intézkedniük. Az ellenőrzésen három civil gépkocsi, négy járőrautó vett részt, és a levegőből egy drón segítette a közlekedési rendőrök munkáját. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megyeszerte tervez további, ehhez hasonló jellegű forgalom-ellenőrzéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában