Közlekedés

2021.12.26. 10:15

Az M7-es somogyi szakaszát is beterítette az ónos eső, baleset is történt

Somogyban érvénybe lépett a hármas fokozatú riasztás ónos esőre, vasárnap éjfélig van érvényben.

Fotó: Shutterstock

Mint szombaton megírtuk, ónos esőre figyelmeztetett vasárnapra hajnalra a Meteorológiai Szolgálat. A Közút vasárnap reggeli figyelmeztetése szerint nyugat felől egyre inkább havazás válthatja fel az ónos esőt, így Somogy egyes részei is érintettek lehetnek. 

 

A reggeli órákban ónos eső esett az M7-es fonyódi szakaszán is. A katasztrófavédők tájékoztatása szerint Kőröshegynél baleset is történt az esőzések miatt, ahova a fonyódi tűzoltók vonultak ki. A balesetben senki sem sérült meg. 

 

A délelőtt folyamán egy újabb baleset is történt az utinform.hu tájékoztatása szerint. A 67-es főúton, Somogybabod térségében a korlátnak hajtott egy autó. Kaposvár felé a 74-es km-nél sávzárásra készüljenek.

 

Hétfőn folytatódik

 

Vasárnap délutánra kitisztult megyénkben az időjárás, de hétfőre ismét figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Vasárnap éjjeltől folyamatosan számítani kell ónos esőre, amit reggel havazás válthat fel. Számottevő hóréteg azonban nem alakul ki, 1-5 centiméter között lesz a lehullott hó mennyisége. 

 

Címkék#ónos eső

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában