Letartóztatás

2021.12.22. 07:54

Elkapták a siófoki dohánybolti rablókat

Két huszonéves fiatal rabolhatta ki a siófoki dohányboltot múlt szerdán. A Somogy Megyei Főügyészség ügyeletes ügyésze indítványt tett letartóztatásukra.

Sonline

Mint arról elsők között számolt be a Sonline.hu múlt szerdán kirabolták a siófoki Penny közelében található dohányboltot. A siófoki rendőrök azonnal megkezdték a tettesek felkutatását. 

A Somogy Megyei Főügyészség arról tájékoztatott: a megalapozott gyanú szerint két fiatalember lehetett az elkövető. Akik miután beléptek az üzletbe, egyikük a vevőpulton átmászva a kassza mögött álló sértettre támadt, mialatt társa magához vette a bevételt. A két férfi a rablással közel 600 ezer forintot zsákmányolt.

A siófoki rendőrök nagy erőkkel kezdtek nyomozni az ügyben, amelynek meg is lett az eredménye. Néhány nappal később, péntek éjszaka, illetőleg szombat hajnalban őrizetbe vették a gyanúsítottakat.

Az ügyészség indítványának a Kaposvári Járásbíróság nyomozási bírója helyt adott, és a gyanúsítottak letartóztatását elrendelte.

Borítókép illusztráció, fotó: Mészáros Annarózsa 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában