Nem féltő, óvó szeretet

2021.12.15. 08:35

Vascsővel verte el exének új barátját a dúvad

A férfit már eltiltották az asszonytól, ő mégis elindult egy vascsővel portyázni...

Sonline

Az ügyészség erőszakkal, éjjel és felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntette és más bűncselekmény miatt nyújtott be vádiratot azzal a büntetett előéletű férfival szemben, aki éjszaka tört rá a sértett nőre otthonában, majd az asszony ismerősét is bántalmazta a nála lévő vascsővel.

 

A vád szerint a vádlott már az esetet megelőzően is többször bántotta exét, ezért távoltartás hatálya alatt állt. Ennek ellenére a férfi a távoltartás szabályait megszegve 2020 szeptemberében, késő este otthonában felkereste az asszonyt.

 

A vascsővel érkező vádlottat a lefekvéshez készülő sértett nem engedte be, de a férfi befeszítette a nő házának ajtaját és egyből szidalmazni kezdte az asszonyt, miközben észrevette a nő ismerősét a szobában. Ekkor a férfi még inkább indulatba jött, az asszony vendégének először megtaposta a telefonját, aztán a vascsővel a férfira támadt és többször megütötte mellkasán és fején.

 

A vádlott a veréssel csak akkor hagyott fel, amikor a nő elfutott segítséget kérni.

 

Az ügyészség a Marcali Járásbíróságra benyújtott vádiratában a jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését töltő férfival szemben – beismerés esetén – 4 év börtönbüntetésre és 4 év közügyektől eltiltásra tett javaslatot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában