Ütközött egy másik autóval

2022.01.25. 13:37

Elvesztette uralmát az autó felett... koppanás lett a vége.

Rövid, de velős pályafutása alatt öt kihágást halmozott fel a somogyszentpáli sofőr.

Sonline

Fotó: Batta Zsolt Iván

Egy harminchárom éves férfi vasárnap délután Somogyszentpál területén  közlekedett autójával. A körzeti megbízottak felismerték, mivel a múlthónapban már intézkedés volt a férfival szemben engedély nélküli vezetés miatt. A gépkocsi vezetője a rendőri jelzésnek megállt, majd amikor látta, hogy nyílik a rendőrautó ajtaja bele taposott a gázba és elhajtott. Behajtott egy zsákutcába ahol elvesztette az autó felett az uralmát, vélhetően az miatt hogy, az autón található gumi teljesen sima volt, majd nekiütközött egy várakozó járműbe. 


A várakozó autóban lévő egyik utas könnyebben megsérült, valamint mindkét autóban anyagi kár keletkezett. Az egyenruhások a sofőrt elfogták és előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol a járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség meglapozott gyanúja miatt kihallgatták. Továbbá közigazgatási eljárást indítottak a nem megfelelő műszaki állapot, és a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt, valamint szabálysértési eljárást kezdeményeztek a kötelező felelősségbiztosítás hiánya és a forgalomból kivont jármű használata okán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában