Forgalomkorlátozás

2022.01.17. 10:30

Három autó ütközött Kaposváron

Sonline

Fotó: Lang Robert Kaposvar

Három autó ütközött hétfő délelőtt Kaposváron a Pécsi utcában. Vajda Eszter, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kérdésünkre elmondta: elsődleges információk alapján összecsúszott a három jármű. Információink szerint a balesetben egy futárszolgálat autója is érintet volt. Egy sofőr könnyű sérülést szenvedett. Az út takarításának ideje alatt rendőri irányítás mellett zajlik a forgalom.

Forrás: Lang Róbert

Információink szerint egy Mecedest vezető nő előzni próbált egy utánfutós gépjárművet, közben pedig megcsúszott és nekiment a futárszolgálat parkoló tehergépjárművének, majd miután megpördült egy parkoló Fiat Puntonak ütközött.

A Kapos Holding Zrt. az alábbi tájékoztatást adta ki a balesettel kapcsolatban:

Tájékoztatjuk utasainkat, hogy a Pécsi utcában történt baleset miatt a 71-es és 72-es járataink a helyszínelés ideje alatt, a Hősök templom – Dombóvári út – Szennyvíztelep – Szentjakab – Kometa – Szentjakab – Szennyvíztelep – Dombóvári út – Hősök temploma kerülő útvonalon közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában