Drónnal a rendőrök

2022.01.17. 16:07

Megint a levegőből fürkészték a szabálytalankodókat a rendőrök

A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei az elmúlt csütörtökön, január 13-án a Kaposvári Rendőrkapitányság illetékességi területének forgalmát ellenőrizték drónnal.

Sonline

Budapest, 2019. augusztus 31. Defibrilltort szllt mentdrn az Orszgos Mentszolglat mentnapjn a Vrosligetben 2019. augusztus 31-n. MTI/Mnus Mrton

Fotó: Mónus Márton

Összehangolt akciót hajtottak végre Kaposváron és környékén a somogyi rendőrök, több mint százötven szabálysértővel szemben léptek fel.

Az akció célja a többi közlekedőt veszélybe sodró, illetve hátrányba hozó szabálytalanságokat elkövető autósok forgalomból történő kiszűrése volt. A rendőröknek többek között tilos jelzésen áthaladás, záróvonal átlépés, vezetés közben kézben tartott mobiltelefonozás, valamint sebességtúllépés miatt összesen 152 esetben kellett intézkedniük. Az ellenőrzést tíz civil gépkocsi, tizenegy járőrautó, hat sebességmérő berendezés, és egy drón segítette.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megyeszerte tervez további, hasonló forgalom-ellenőrzéseket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában