Indulat

2022.02.04. 09:46

Fiatalok bunyóztak a siófoki Petőfi sétányon - kaptak is pénzbüntetést

Összeverekedtek a fiatalok a siófoki éjszakában, eért az ügyészség pénzbüntetéssel büntetné őket

Fotó: Shutterstock

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy 19 és egy 20 éves férfival szemben az ügyészség, akik egy nyári buli után verekedtek össze Siófok forgalmas utcájában.

 

A fiatal vádlottak – akik ezt megelőzően nem ismerték egymást – 2021 augusztusában szórakozni érkeztek az siófoki Petőfi sétányra, azonban a hajnali órákban közöttük szóváltás alakult ki, és kölcsönösen szidalmazni kezdték egymást. A fiatalabb vádlott ettől rendkívül indulatossá vált, és hirtelen pofon ütötte a másik férfit, aki erre azonnal ökölütéssel válaszolt. 

 

A további verekedésnek az vetett véget, hogy az idősebb férfit az egyik ismerőse elválasztotta a másik vádlottól. A helyszínre érkező járőrök végül mindkét férfit előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra.

 

A Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség az egyik verekedővel szemben próbára bocsátás, míg a másik férfival szemben – aki ellen hasonló jellegű bűncselekmény elkövetése miatt más büntetőeljárás is folyamatban van – pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

 

Az ügyészség videót is mellékelt az információhoz, de azt most annyira sikerült elmaszkolni, hogy már csak pacák ugrálnak a filmen. Azért érdemes megnézni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában