Kemény tettek

2022.02.25. 10:30

Keményre itta magát, majd emberekre támadt

Eléggé berúgott, majd embereket fizikailag bántott az utcán.

Sonline

Fotó: Shutterstock

 Testi sértés és rongálás vétsége miatt emelt vádat az ügyészség azzal a férfival szemben, aki részegen a járókelőkre támadt Siófok belvárosában. 

A 39 éves férfi 2021 szeptemberében nagyobb mennyiségű szeszes ital elfogyasztását követően előbb földhöz vágta a saját kabátját, majd artikulálatlanul üvölteni kezdett az utcán. A vádlott ezt követően minden előzmény nélkül több alkalommal is belerúgott egy másik férfi lábába, majd egy – számára szintén teljesen ismeretlen – nőhöz lépett, akit megpróbált megakadályozni abban, hogy az autójával távozzon a helyszínről. Miután a nő mégis beült a kocsijába, a vádlott az autót ütlegelni és rugdosni kezdte, melynek eredményeképpen a gépkocsi lökhárítója eltörött.  

A vádlott erőszakos magatartása következtében az egyik sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, míg a másik sértett autójában 139.065,- Ft kár keletkezett. 

A Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában