Videó

2022.02.22. 15:51

Keresztbe csapatta a bömivel a körforgalomban, hogy levezesse a feszültséget

A napokban mintha a Halálos Iramban helyi verzióit forgatnák Somogyban. Most a helyi DK az akinek a jeleneteit kamerával rögzítették , ahogy a meki körforgalmában keresztbe csapatta a bömivel.

Sonline

Fotó: Shutterstock

2022. február 17-én 20 óra után bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Kaposvár belterületén, a Dr. Kaposváry György utcában lévő körforgalomnál egy driftelő BMW sofőrje kis híján elütött egy gyalogost, majd elhajtott. Az egyik rendőrjárőr a 610-es út és a Mátyás Király utca kereszteződésében észlelte a kérdéses járművet, majd azután fordulva a megkülönböztető fény- és hangjelzést használva követte, de a fekete autó továbbra is nagy sebességgel száguldott Kaposmérő irányába. Eközben egy másik járőr a kaposfői körforgalomnál eltorlaszolta az utat, így pár percen belül megállították a sofőrt.

A 20 éves kadarkúti lakost előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, vezetői engedélyét elvették. A férfi vallomásában elmondta, hogy előzőleg összeveszett a barátnőjével, a feszültségét kívánta a száguldással lecsillapítani.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában