Rendőrség

2022.03.02. 13:51

Körözötteket fogtak el a rendőrök Somogyban

Két körözött férfit is elfogtak, ugyan azon a napon a kaposvári rendőrök.

Sonline

Fotó: Shutterstock

A somogyi rendőrök 2022. március 1-jén reggel megjelentek egy kaposvári ingatlannál, mert olyan információ jutott a tudomásukra, hogy ott egy körözött személy tartózkodik. A férfi ellen a Kaposvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a jogerősen kiszabott 140 óra közérdekű munkát nem teljesítette. Az egyenruhások az ott bujkáló, 22 éves helyi lakost elfogták és előállították a főkapitányságra, majd a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A kaposvári körzeti megbízottak szintén aznap, késő délután az egyik bevásárlóközpont parkolójában ellenőriztek egy helyi lakost. Megállapították, hogy ellene a Soproni Rendőrkapitányság pénzbírság meg nem fizetése, a Kaposvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja pedig 284 óra közérdekű munka nem teljesítése miatt adott ki körözést. A rendőrök az 58 éves férfit elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahonnan őrizetbe vételét követően a megyei főkapitányság fogdájára vitték.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában