Csalfa bosszú

2022.04.28. 09:16

Alkarja tört a netes amorózót megbűntetni vágyó férfinak

Elment a férfi igazságot szolgáltatni, párja becsületét tisztára mosni... aztán rövid vita után eltörték az alkarját, így csak némi rongálás jutott neki osztályrészül...

Sonline

Illusztráció

Illusztráció

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ügyészség azzal a két férfival szemben, akiknek az eldurvult vitája során egyikük alkarja is eltörött.

A fiatalabb vádlott 2021 májusában az egyik közösségi alkalmazáson keresztül üzenetet küldött a másik vádlott barátnőjének, amit az idősebb férfi nehezményezett, és elhatározta, hogy emiatt felelősségre fogja vonni.

Ennek megfelelően az idősebb vádlott megjelent fiatalabb társa lakóhelyén, ahol vita alakult ki közöttük, majd a fiatalabb férfi egy méretes szerelőkulccsal tért vissza, és a kapun kilépve azzal a másik vádlott teste irányába ütött. Az idősebb férfi az ütést kivédte az alkarjával, de a támadástól annyira dühös lett, hogy mérgében a bejárati kaput leszakította a helyéről, illetve társának az utcán parkoló autójába is belerúgott.

Az idősebb férfi távozása után derült csak ki, hogy a védekezésként feltartott alkarja eltörött, ezért a fiatalabb férfinak felfegyverkezve elkövetett garázdaság mellett súlyos testi sértésért is felelnie kell. 

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a fiatalabb férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetés, míg idősebb társával szemben közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában