Csalfa bosszú

2022.04.28. 09:16

Alkarja tört a netes amorózót megbűntetni vágyó férfinak

Elment a férfi igazságot szolgáltatni, párja becsületét tisztára mosni... aztán rövid vita után eltörték az alkarját, így csak némi rongálás jutott neki osztályrészül...

Sonline

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ügyészség azzal a két férfival szemben, akiknek az eldurvult vitája során egyikük alkarja is eltörött.

A fiatalabb vádlott 2021 májusában az egyik közösségi alkalmazáson keresztül üzenetet küldött a másik vádlott barátnőjének, amit az idősebb férfi nehezményezett, és elhatározta, hogy emiatt felelősségre fogja vonni.

Ennek megfelelően az idősebb vádlott megjelent fiatalabb társa lakóhelyén, ahol vita alakult ki közöttük, majd a fiatalabb férfi egy méretes szerelőkulccsal tért vissza, és a kapun kilépve azzal a másik vádlott teste irányába ütött. Az idősebb férfi az ütést kivédte az alkarjával, de a támadástól annyira dühös lett, hogy mérgében a bejárati kaput leszakította a helyéről, illetve társának az utcán parkoló autójába is belerúgott.

Az idősebb férfi távozása után derült csak ki, hogy a védekezésként feltartott alkarja eltörött, ezért a fiatalabb férfinak felfegyverkezve elkövetett garázdaság mellett súlyos testi sértésért is felelnie kell. 

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a fiatalabb férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetés, míg idősebb társával szemben közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában