Videó

2022.05.12. 09:23

Gyalogolnia kellett, ezért verte meg apját

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki azért verte meg apját, mert miatta gyalog kellett hazamennie a szomszéd faluból.

K.G.

A 40 éves férfi 2021 őszén apjával és két másik férfival a szomszédos településre tartott, mert egy munkát szerettek volna felmérni. A társaság a faluba gépkocsival érkezett, azonban a vádlott előbb vissza akart indulni, mint ahogy apja végzett volna, ezért gyalogosan elindult hazafelé. Az apa dolga végeztével úgy tért vissza lakóhelyére, hogy fiát útközben nem kereste, valamint autójukba se vették fel. A vádlott a gyaloglás végén először a falusi sörözőbe ment, ahol észrevette az ekkor már a kerthelyiségben ülő apját. A férfi annyira dühös lett, hogy egyből rátámadt, lerántotta a székről, majd fél percen keresztül ütötte és rúgta. A sértettnek eltört a bordája. Az ügyészség a tettét megbánó, büntetlen előéletű férfi ellen felfüggesztett börtönbüntetés és pártfogó felügyelet elrendelésére tett indítványt. Arra is köteleznék a vádlottat, hogy tartsa távol magát az apjától.

Az esetről készült videofelvétel ide kattintva megtekinthető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában