Összehangolt akció

2022.05.10. 09:32

Letartoztatták az iskolások drogkereskedőit a Balatonon

A Kaposvári Járási Ügyészség indítványozta annak a két Balaton-parti fiatalnak a letartóztatására, akik huzamosabb ideig árultak marihuánát Siófok térségében.

K.G.

Fotó: Shutterstock

A gyanúsítottak 2021 nyarától kölcsönösen adtak-vettek egymás között marihuánát, majd amikor látták, hogy ezzel nagyobb bevételre is szert tudnak tenni, egy középiskola tanulói körében kezdték teríteni a drogot. Fogyasztóik körében fiatalkorúak is voltak. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói azonban 2022 májusában elfogták és őrizetbe vették őket. Összehangolt rendőri akcióban ütöttek rajta a balatoni drogkereskedőkön. A házkutatásokon készpénzt, növényi törmeléket, valamint kábítószer termesztéshez és fogyasztáshoz használatos eszközöket foglaltak le. A nyomozók a 18 éves balatonszabadi és a 19 éves siójuti férfit kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják. A Kaposvári Járási Ügyészség indítványt tett a gyanúsítottak letartóztatására, melyet a Kaposvári Járásbíróság nyomozási bírója elrendelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában