Tilosban parkolt

2022.05.27. 14:48

Más igazolványával próbált ingyen parkolni

A körzeti megbízottak tetten értek egy járművezetőt, aki a gyanú szerint egy rokona mozgáskorlátozott igazolványával parkolt Kaposváron ott, ahol csak mozgáskorlátozott állhatnának meg.

Tegu, 2020. februr 28. Autsok vrakoznak jrmvkben lve, hogy egszsggyi dolgozk elvgezzk rajtuk az j tdgyulladst okoz koronavrus kimutatsra alkalmas gyorstesztet a dl-koreai Jngnam egyetem parkoljban fellltott mobil ellenrzpontokon Teguban 2020. februr 27-n. MTI/Yonhap/Kim Hjun Taj

Fotó: Kim Hjun Taj

A rendelkezésre álló adatok alapján a 66 éves helyi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2022. május 26-án este Kaposváron, a Berzsenyi utcában leparkolt egy mozgáskorlátozottak részére fenntartott várakozóhelyen. A sofőr a parkolás igazolására egy rokona nevére kiállított mozgáskorlátozott igazolványt helyezett ki a szélvédő mögé, annak ellenére, hogy az igazolvány használatára jogosult nem volt vele a helyszínen. A rendőrök az asszonyt előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, majd közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában